Кметът на Сливен Стефан Радев участва в годишната среща на

...
Кметът на Сливен Стефан Радев участва в годишната среща на
Коментари Харесай

Кметът Стефан Радев участва в годишната среща на местните власти

Кметът на Сливен Стефан Радев взе участие в годишната среща на локалните управляващи, проведена от Националното съдружие на общините в Република България /НСОРБ/. В работата на форума кметове, ръководители на общински препоръки, съветници и основни специалисти от общините, представители на изпълнителната власт, сътрудници от страната и чужбина. Основните тематики на разискванията са свързани с вероятностите за развиването на общините,  проблемите, пред които се изправят локалните управляващи, опита и поуките на обособени общини.

 Програмата на събитията през тази година е фокусирана върху две значими за българските общини годишнини – 140 години от приемането на първия Закон за общините и градското ръководство и 15 години участие на България в Европейски Съюз.

 От сливенска страна в срещата вземат участие още секретарят на общината Валя Радева, която е ръководител на Управителния съвет на Асоциацията на секретарите на общини, както и общинският консултант Керанка Стамова като представител на Общинския съвет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР