Кметът на Русе Пенчо Милков дари компютър и художествена литература

...
Кметът на Русе Пенчо Милков дари компютър и художествена литература
Коментари Харесай

Кметът на Русе дари компютър и книги на Тараклийския държавен университет

Кметът на Русе Пенчо Милков подари компютър и художествена литература на Тараклийския държавен университет „ Григори Цамблак “.

Колетът с подаръците е дошъл предходната седмица на адреса на ръководителя на районния съвет на Тараклия Иван Паслар. Подаръкът е изработен по случай трети март – Деня на Освобождението на България и е съпроводен с приветствен адрес от българския кмет. 

Техниката ще е за образователната зала по български език и литература към университета и значително ще усъвършенства работата на преподавателите по специалности и дисциплини, свързани с български език. „ Благодарение на Вашата родолюбива активност, угриженост и поддръжка, Тараклийският университет укрепва своята материална база и поддържа качеството на просветителните услуги “, се споделя в благодарственото писмо до Пенчо Милков от ректора на университета доцент лекар Мария Паслар.

От службата за външните връзки на Молдовския регион подчертаха, че Община Русе е един от най-близките и дейни сътрудници на Тараклийския регион, с който са построени освен партньорски, само че и дълбоки другарски връзки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР