Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район

...
Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район
Коментари Харесай

Кметът даде старт на изграждането на нов паркинг за 55 автомобила

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на регион " Северен “ дадоха алегоричен старт на построяването на нов паркинг на улица " Победа “ N 62-72. Пространството е на повърхност от към 2 декара и след реконструкцията му там ще могат да паркират 55 автомобила. До скоро на мястото имаше 20-ина железни гаража, които бяха отстранени от притежателите им. В диалози с районната администрация те са изявили предпочитание там да бъде построен паркинг, за който могат да аплайват за места според общинската разпоредба.

Съществуващите пътни линии ще бъдат пренаредени, а тук-там сменени, откакто пространството бъде изравнено. Ще бъдат разграфени местата, след което администрацията на регион " Северен “ ще пристъпи към процедура за отдаването им. Предвиждане и построяването на ново осветяване на междублоковото пространство и антипаркинг уреди, които да лимитират паркирането по тротоарите.

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев напомни, че Общината към този момент извършва стратегия за огромни улични поправки в шестте региона на града.

На обекта през днешния ден участваха поданици на блока на улица " Победа “ N 62-72, който сега се санира по Националната стратегия за енергийна успеваемост. " 192 жилището има в нашия блок, правихме много събрания преди да стартираме санирането. Сега сме доста удовлетворени, красиво е, а резултатът към този момент се усеща “, показа Славка Георгиева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР