Кметът на Плевен Георг Спартански публикува в интернет обръщение към

...
Кметът на Плевен Георг Спартански публикува в интернет обръщение към
Коментари Харесай

Георг Спартански призова плевенчани да се включат в кампанията по набиране на доброволци

Кметът на Плевен Георг Спартански разгласява в интернет послание към своите съграждани. В него той ги приканва да се включат в Кампанията по набиране на доброволци за обезпечаване на обществени грижи за най-рисковата група в епидемията от ковид – възрастните хора. Градоначалникът благодари на всеки, който е подготвен да взе участие в тази хуманна задача.
Ето и неговото послание:
 „ Уважаеми съграждани,
    Страната ни си намира в невиждана обстановка, преодоляването на която изисква персоналната ангажираност на всеки един от нас.
    Много хора имат потребност от помощ и поддръжка.
    Обръщам се към всеки, който има предпочитание и благоприятни условия да помогне, да се включите в Кампанията по набиране на доброволци.
     Вашето подпомагане е нужно за обезпечаването на обществени грижи на най-рисковата група- възрастните хора, като при нужда да ги снабдявате с артикули от първа нужда и медикаменти.
     Ако сте подготвен да се включите като доброволец, апелирам, пишете на следния електронен адрес: [email protected]
      Важно е да посочвате вашите три имена, своите професионални умения и телефон за връзка, на който ще се свържем с Вас.
     За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при пораждане на нужда, ще бъдат обезпечени нужните защитни средства.
      Вярваме, че персоналната отговорност на жителите на Общината и прецизното съблюдаване на подхванатите ограничаващи ограничения ще подкрепена напъните ни за справяне с сложната обстановка.
     В миг на рецесии ние сме доказвали, че можем да бъдем единни, да си оказваме помощ  взаимно и да се оправяме с провокациите. Сигурен съм, че с общи старания, ще успеем!
     Благодаря на всеки, който е подготвен да взе участие в тази хуманна задача! ”
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР