Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова инспектира на място ремонтни

...
Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова инспектира на място ремонтни
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък провери ремонтите в общината

Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова инспектира на място ремонтни действия по инфраструктурни обекти по обитаеми места.  

В Розово тя ревизира обновените два моста над реката, която минава през селото. Около оборудванията са почистени коритото и скатовете. Улиците „ Освобождение “ и „ Искра “ са асфалтирани.  
Над 150 казанлъшки рози ще радват посетителите на летище Бургас
По концепция на регионалния шеф на Област Бургас проф.Мария Нейкова, повече от 150 казанлъшки рози бяха засадени през днешния ден в зелените площи к...



В село Кънчево също е освежен мостът над реката, инсталирана е нова мантинела. Извършено е подсилване от северната страна на моста с подподрна стена на речното корито и пътя. Асфалтирани са улиците „ Пролет “ и „ Родопи “.  

В село Хаджидимитрово се довършва асфалтирането на улица „ Тракия “. Поради опасения на локалния кмет, че ще се получи наводнение при значителни превалявания Кметът Галина Стоянонва предложи дейностите да бъдат финансирани с спомагателни 12 000 лева, за което ще изиска смяна в бюджета. До дни ще бъде приключено новото футболно игрище със средства от ПУДООС в размер на 9 600 лв. без Данък добавена стойност.  


Община Казанлък означи юбилейното издание на " Есенен сезон " 2021
Победителите в 20-ия юбилеен Есенен салон на Община Казанлък избра комисия в състав: ръководител - доктор Пламен Петров - шеф на " Худ...

След замяна на ВиК, в град Крън не престават дейностите по полагане на асфалт на улица „ Орешака “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР