Кметът на община Карлово Емил Кабаиванов даде на съд за

...
Кметът на община Карлово Емил Кабаиванов даде на съд за
Коментари Харесай

Кметовете на Карлово и Калофер се съдят в Пазарджик

Кметът на община Карлово Емил Кабаиванов даде на съд за клюка кмета на Калофер Румен Стоянов, заяви организация " Фокус ", като цитира Кабаиванов. Повод за това e изказване на кмета на Калофер в телевизионно предаване от началото на октомври предходната година, в което той съобщи, че отпуснатите на община Карлово 300 хиляди лв. за ремонт на мемориалния комплекс на Христо Ботев в Калофер са били откраднати, без да е осъществен ремонт.

" С изявлението си Стоянов петни освен моето име, той петни името и на община Карлово. Това е неприемливо. Крайно време е да стане ясно, че всеки би трябвало да носи отговорност за думите и дейностите си. Сега на господин Стоянов ще му се наложи да влезе в правосъдната зала, където ще би трябвало да потвърди изказванията си, че парите за ремонта на мемориалния комплекс са откраднати ", сподели кметът на Карлово.

Наказателното дело ще бъде прегледано на 21 януари 2019 година в районния съд в Пазарджик.

Кметът на Карлово съобщи, че в случай че неговия иск за обезщетение за претърпени неимуществени вреди поради клеветата бъде почетен от съда, цялата присъдена сума ще бъде дарена на читалището в Калофер.

Източник - Дневник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР