Кметът на Община Хасково Станислав Дечев се включи в Походът

...
Кметът на Община Хасково Станислав Дечев се включи в Походът
Коментари Харесай

"Походът на книгите" в Хасково

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев се включи в " Походът на книгите ". Градоначалникът одобри поканата на третокласниците от ОУ " Шандор Петьофи " и им гостува през днешния ден.
 
 " Походът на книгите " в Хасково Източник: Община Хасково
" С наслаждение пристигам тук, тъй като това е моето първо учебно заведение. Сега то е доста по-модерно и по-красиво. Читалнята, в която се намираме, преди беше зала за тържества, а през днешния ден тя е слънчева библиотека с улеснения за четене на книги и за отмора ", сподели Станислав Дечев.
 
 Кметът Станислав Дечев чете приказки на децата Кметът Станислав Дечев чете приказки на децата Източник: Община Хасково
Той прочете на децата приказката " Защо зайчето има дълги уши " и дружно с тях разяснява поуката от тази история. Третокласниците изненадаха своя посетител с подарък.
 
Кметът получи неповторимата книга " Витязът Янош " от Шандор Петьофи, написана собственоръчно от всички деца в учебното заведение и илюстрирана от тях. Изданието е във връзка 50 години от основаване на образователното заведение и е само по рода си.
 
 Кметът получи неповторимата книга Кметът получи неповторимата книга " Витязът Янош " от Шандор Петьофи, написана собственоръчно от всички деца в учебното заведение и илюстрирана от тях Източник: Община Хасково
" Това е нашето учебно заведение и аз, и вие, би трябвало доста да се гордеем с него. Да го обичаме по този начин мощно, както обичаме и нашия хубав град Хасково ", сподели кметът Станислав Дечев и благодари на децата за позитивната и ползотворна среща.       
 
" Походът на книгите " се провежда от Асоциация " Българска книга ". Тазгодишното дванадесето издание на акцията е под знака #КаузаГРАМОТНОСТ. Станислав Дечев и екипът му поддържат акцията, която има за цел на насърчи любовта на децата и младежите към четенето и към книгите.   
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР