Кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов, президентът на футболен

...
Кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов, президентът на футболен
Коментари Харесай

Кметът на Добрич и ФК Добруджа се срещнаха с министъра на спорта

Кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов, президентът на футболен клуб „ Добруджа “ Христо Павлов и Йордан Йорданов – член на Управителния съвет, през днешния ден се срещнаха с министъра на спорта Радостин Василев. Срещата, траяла близо час, се организира в Министерството на младежта и спорта по самодейност и със съдействието на народния представител от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев, който е родом от Добрич.

На срещата бяха разисквани проблемите на спортната инфраструктура в Добрич. Още през идната седмица Община Добрич ще съгласува с футболен клуб „ Добруджа “ и ще внесе в министерството публично писмо с стимулирано предложение за ремонт на стадион „ Дружба “, който ще включва тревното покритие и трибуните, за дотъкмяване на помощните стадиони „ Пионер “ и „ Простор “, както и за построяването на осветяване, изясни за радио „ Добруджа “ кметът Йордан Йорданов. Той счита, че за всички планувани действия ще бъдат нужни сред 1.5 и 2 милиона лв..

Министър Радостин Василев се е заел с поддръжка, като е споделил, че като младеж на „ Спартак “ (Плевен) е играл на стадион „ Дружба “ в Добрич. Кметът Йордан Йорданов в оптимист, че финансирането от страна на страната ще стане факт към май-юни тази година. „ Важно е да се поддържа мъжкия тим, само че би трябвало да създадем и нужните условия трениращите футбол деца в Добрич да остават тук. Сега главната причина те да одобряват предложения на други клубове е по-добрата им база и спортна инфраструктура, които дават опция за развиване и улеснение “, съобщи Йордан Йорданов.
 Защитник от дубъла на Етър навън до края на сезона Защитник от дубъла на Етър навън до края на сезона 20 яну | 16:37 68 0  Левски разгласи детайлности за идните си контроли Левски разгласи детайлности за идните си контроли 20 яну | 15:36 914 0  Славия анонсира още един наследник Славия анонсира още един наследник 20 яну | 14:56 3532 2  Царско село потегли с гръмка победа в контролите, Кавдански се завърна в тима Царско село потегли с гръмка победа в контролите, Кавдански се завърна в тима 20 яну | 14:54 2182 1  Поредна разлъка в Берое Поредна разлъка в Берое 20 яну | 14:32 2505 1 Виж всички Водещи Новини  Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а 20 яну | 11:40 30144 139  Григор Димитров не можа да реализира поврат от 0:2 сета и напусна рано Australian Open Григор Димитров не можа да реализира поврат от 0:2 сета и напусна рано Australian Open 20 яну | 10:30 74706 302  16 спортисти ще показват България на Зимните олимпийски игри в Пекин 16 спортисти ще показват България на Зимните олимпийски игри в Пекин 20 яну | 14:09 4475 15  Голям гений на ЦСКА - София: Божидар Чорбаджийски ми е за образец, не преставам да строя с помощта на него Голям гений на ЦСКА - София: Божидар Чорбаджийски ми е за образец, не преставам да строя с помощта на него 20 яну | 11:56 14480 21  Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно 20 яну | 11:29 35693 54 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР