Кметът на Младост арх. Стефан Стефанов кани граждани и медии

...
Кметът на Младост арх. Стефан Стефанов кани граждани и медии
Коментари Харесай

Кметът на столичния район Младост кани на ритуално махане на ограда

Кметът на " Младост " арх. Стефан Стефанов кани жители и медии на ритуално унищожаване на ограда от междублоковото пространство при блокове 75, 76, 78 и 79А в " Младост " 1. Това ще се случи на следващия ден при бл. 76

Той напомня, че преди към 2 месеца вложител оградил въпросния парцел, за който има документи за благосъстоятелност и капиталово желание да се осъществя частна детска градина.

Той е безапелационен, че ще търси даденото от столичния кмет Йорданка Фандъкова заричане, че ще се образува нова работна група, която да се заеме с преместването на този и други проблематични парцели в " Младост ".

За да се преодолее напрежението сред жители, вложител и община, кметът на " Младост " е предложил на притежателите на парцела да се предприеме незабавното унищожаване на оградата от междублоковото пространство към блоковете 75, 76, 78 и 79А.

По думите му отстраняването на тази ограда е необходимо, защото живущите в близост би трябвало да заобикалят дълготрайно, с цел да стигнат до домовете си.

Кметът добавя още, че в последна сметка се е стигнало до консенсус с вложителите в името на публичния интерес. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР