Кметът на Лондон Садик Хан предупреди в събота, че пътниците

...
Кметът на Лондон Садик Хан предупреди в събота, че пътниците
Коментари Харесай

Кметът на Лондон предупреждава, че новите гранични проверки на ЕС ще причинят „хаос“ при пътуването на Eurostar

Кметът на Лондон Садик Хан предизвести в събота, че пасажерите на Eurostar, пътуващи от Англия за континента, са изправени пред „ безпорядък “, откакто новата компютъризирана гранична скица, препоръчана от Европейския съюз, влезе в действие.

Всички гости, влизащи в Европейски Съюз с визи или без визи, ще би трябвало да преминат през автоматизираната система за влизане/излизане на Европейски Съюз, която беше дълго отлагана и в този момент е планувана да стартира през октомври.

Почти 19 милиона души са употребявали Eurostar -- който свързва Англия с Белгия, Франция, Германия и Холандия -- предходната година, когато броят на пътуващите се върна на равнищата си отпреди пандемията.

Системата ще записва детайлностите и биометричните данни на жители отвън Европейски Съюз дружно с тяхната дата влизане и излизане, следене на престой и отказани влизания.

„ В настоящия си тип тези нови инспекции след Брекзит ще провокират безпорядък в Сейнт Панкрас (лондонската гара, обслужваща пасажерите на Eurostar), с понижаване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР