Кметът на Ланкастър, Калифорния, Рекс Парис, потвърди смъртта на тийнейджъра

...
Кметът на Ланкастър, Калифорния, Рекс Парис, потвърди смъртта на тийнейджъра
Коментари Харесай

Тийнейджър почина от коронавирус, отказали ли му лечение, защото нямал застраховка

 Кметът на Ланкастър, Калифорния, Рекс Парис, удостовери гибелта на младежа във видеоклип, оповестен в YouTube в сряда, в който той предизвести жителите да одобряват съществено световната пандемия и да ползват ограниченията за самоизолация и обществено разграничаване.

На 17-годишен, чиято гибел в началото е хипотетично обвързвана с ковид, макар че не е имало данни за предходни здравни проблеми, е отказано лекуване в здравно заведение в Калифорния заради неналичието му на застраховка, съгласно кмета.

Кметът споделя, че младежът " не е имал застраховка, по тази причина не са го лекували ", когато дошъл в незабавно заведение в региона. След това медицинският личен състав споделил на момчето да отиде в локална обществена болница.

" По пътя към AV Hospital той получава сърдечен арест “, споделя кметът. " Успяли са да го съживят и да го поддържат жив за към шест часа, само че когато идва там, към този момент е било късно. "

Смъртта на младежа идва на фона на вълна от известия за млади жертви, страдащи от смъртоносни признаци в резултат Covid-19, опровергаващи предходни догатки, че новият вирус е съдбовен единствено за някои по-възрастни пациенти и хора с тежки съществени положения, написа " Pogled.info ".

Съобщава се, че различен младеж в Луизиана е умрял, откакто се е заразил с ковид, както и 21-годишна жена във Англия, която също няма съществени здравословни проблеми.

По-късно обаче Министерството на публичното опазване на здравето на окръг Лос Анджелис съобщи, че гибелта на младежа е свалена от листата на смъртните случаи, свързани с Covid-19 в региона. Отделът съобщи, че CDC ще завърши следствието на гибелта на момчето. Не излиза наяве какви признаци може да е имал преди гибелта си.

Докато здравните чиновници предупреждаваха, че болничната система на страната към този момент доближава потенциала си, в петък Съединени американски щати потвърдиха най-малко 85 000 случая на ковид. Междувременно броят на умрелите е повишен до близо 1300, като тези числа евентуално ще продължат да нарастват в идващите дни.

Лекари и медицински сестри от първата линия на разрастващата се рецесията обявиха по-рано, че вирусът в някои случаи влияе на младежите по същия метод, както при по-възрастните пациенти.

Един лекуващ доктор от " Mount Sinai " в Ню Йорк насочи ужасно предизвестие по време на изявление в четвъртък: " Сравнително младежи - на възраст от 30 до 50 години - постоянно мъже, с леки или без никакви предшестващи здравословни проблеми се разболяват от този вирус биват интубирани, [и] умират. Принципите на общественото разграничаване не са само за отбрана на бабите и дядовците ви. “

Друга здравна сестра в Ню Йорк споделя: " Това, което в действителност желая обществеността да знае е, че старите и болните не са единствените, които се разболяват тежко и умират от този вирус. И двамата ми пациенти, за които се грижих през уикенда, бяха на 30 години. И двамата без известни предходни здравословни проблеми. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР