Кметът на Киев Виталий Кличко разказа за трагичната и психически

...
Кметът на Киев Виталий Кличко разказа за трагичната и психически
Коментари Харесай

Владимир Кличко подкара танк „Леопард“

Кметът на Киев Виталий Кличко описа за „ трагичната и душевен изтощаващата “ година в обръщението си по случай годишнината от началото на войната на Русия против Украйна, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция. „ Но ние се борим, имаме вяра в себе си и в страната ни. Ето за какво ще преминем всичко и ще победим “, написа Кличко в канала си в „ Телеграм “ и добави видеосъобщение. Докато доста украинци не имаха вяра, че ще има „ варварска война “, стартирана от Русия, Киев се готвеше за вероятно нахлуване, сподели той.

„ Доброволците, които участваха в отбраната на територията ни и се причислиха към армията, помогнаха да защитим и опазим столицата си “. “Киев е сърцето на Украйна, Киев беше и остава цел за Русия, за руснаците и за (руския президент Владимир) Путин “, сподели Кличко в изявление за ДПА.

Ден по-късно той съобщи признателност към Германия, откакто бе измежду първите  украинци, които имаха опцията да тестват немските танкове „ Леопард “. “Допреди година въобще не съм си представял, че ще ръководя такова,,коте “, съобщи 46-годишният Кличко и разгласява клип.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР