Кметът на Дупница инж.Методи Чимев прие в кабинета си европейските

...
Кметът на Дупница инж.Методи Чимев прие в кабинета си европейските
Коментари Харесай

Кметът на Дупница инж.Методи Чимев прие в кабинета си европейските шампиони Алисия Сусанина и Мони Василев

Кметът на Дупница инж.Методи Чимев одобри в кабинета си европейските първенци Алисия Сусанина и Мони Василев, които завоюваха купите на шампионата по кикбокс, провел се в Истанбул. Старши треньорът на дупнишкия клуб " Патриот " Кирил Чакъров описа за срещите и усещанията от шампионата. Той описа и чудноват случай, обвързван с една от борбите на Алисия.



" Такъв случай надали има най-малко в последните 20 години. Оказва се, че към този момент от Алисия бягат състезатели даже и на Европейските шампионати, явно знаейки по какъв начин играе и какви са опциите й. За първи път видяхме играч да стигне до финала и да не може да мине кантара. Оказа се, че преднамерено състезателката от Гърция се е наяла доста вечерта, с цел да не влезе в категорията. Не приказваме за 200-300 грама, а за 2 кг от горната страна, което приказва красноречиво нежеланието й да се бие с Алисия. И бе отстранена от националния тим на своята страна, като за умисъла призна и треньорът им ", описа Чакъров.

" Мони бе дебютант, гласоподаваха му доверие и той оправда упованията. Много тежки срещи, изключително с босненеца. Любопитното при него бе, че незабавно с приключването на срещата бе свален от допинг-полицията за проби, което приказва единствено по себе си, че са видели освен това в него. Разбира се, нас това не ни тормози, тъй като ние знаем какво може Мони, само че за другите беше изненада. От целия народен тим единствено на Мони взеха проба ", добави Чакъров.

" Благодаря на управлението на клуба за това, което прави за тези състезатели. Съвместните старания водят точно до това, че носите медали за националния тим на България, а в частност и за Дупница. Човек, когато реализира резултат в живота или триумф, в реда на нещата е да бъде почетен. Пожелавам триумфи и гостуванията ви в този кабинет в идващите години да продължат постоянно с такива медали и купи ", сподели инж.Чимев, след което награди с плакети състезателите, като им връчи и финансови тласъци.

Награда получи и Ани Минкова от Дупница, която бе определена на Европейското състезание за най-хубав рефер на кръга.

Новините от Кюстендил



Най-интересните диалози от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud , Spotify , Apple Podcasts и Гугъл Podcasts



Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Facebook



За занимателни видеа ни последвайте в TikTok



Инстаграм

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР