Кметът на Бургас се срещна с талантливите танцьори от СУ

...
Кметът на Бургас се срещна с талантливите танцьори от СУ
Коментари Харесай

Кметът на Бургас се срещна с талантливите танцьори от Пордим

Кметът на Бургас се срещна с надарените танцьори от СУ " Св. Св. Кирил и Методий " град Пордим. В заседателната зала на общината Димитър Николов поздрави участниците от Пордим в националната олимпиада по хореография, която се организира в морския град.



Хореографът - възпитател Даниела Цолова благодари за поканата на кмета да бъдат посетители учениците от Пордим. Тя съобщи специфичните поздравления от Директора на учебното заведение Емилия Василева, като изненада градоначалникът с картина нарисувана от Йордана Димитрова от 9 клас на СУ " Св. Св. Кирирл и Методий " град Пордим.



Николов посочи, че е благополучен от триумфите на децата и извоюваните награди, които са реализирали до този миг, те са горделивост за цялото ни общество заключи кмета. Той им пожела да се показват ослепително и на актуалната олимпиада и посочи, че е изключително наслаждение за него тъкмо децата от Пордим да са негови посетители, тъй като дребното градче и учебното заведение там работят интензивно за предпазване на българския фолклор.

Учениците се снимаха с Кмета и получиха персонално тениски като подарък от градоначалника.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР