Кметът на Бургас Димитър Николов, издигнат от ГЕРБ и избран

...
Кметът на Бургас Димитър Николов, издигнат от ГЕРБ и избран
Коментари Харесай

Бургаският кмет се закле, общинският съвет – отива в съда

Кметът на Бургас Димитър Николов, повдигнат от ГЕРБ и определен за пети мандат , постави клетва. На тържествено съвещание в служба встъпиха и новите общински съветници.

В поредност от специфични анкети btvnovnite.bg ще обрисува проблемите в регионалните градове, а на въпросите отговаряте вие - жителите

Димитър Николов завоюва локалните избори още на първия тур – с 60 % поддръжка.

„ Започваме с целите – както с огромните инфраструктурни планове, по този начин и ще обърнем внимание на детайлите, на дребните поправки, тъй като по време на акцията забелязахме, че това е извънредно значимо за хората “, разгласи след клетвата Николов.

В Общинския съвет на морския град ГЕРБ е с най-голямата група от 19 съветници. Изборът на съветниците обаче беше нападнат в съда с искане за ръчно броене на бюлетините във всички 335 секции.

Раздавали артикули на вересия

„ Остава съдът да реши дали ще допусне броене на всички бюлетини или единствено на избрани бюлетини, или ще пренебрегва това искане, защото в жалбата не се сочат никакви съответни нарушавания, които са осъществени. И считам, че е казус да се допусне преброяване, просто тъй като не ни харесва резултата “, разяснява ръководителят на ОИК-Бургас Фани Семерджиева.

Всичко за локалните избори в страната може да видите в нашите онлайн репортажи:

Проследете с нас кметския избор в цялата страна Проследете с нас кметския избор в цялата страна
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР