Кметът на Благоевград Илко Стоянов взе участие в среща с

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов взе участие в среща с
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград: Срещи като тази, които обединяват младостта, образованието и бъдещето носят особено позитивен заряд

Кметът на Благоевград Илко Стоянов взе присъединяване в среща с възпитаници и студенти, проведена от българския еврокомисар Мария Габриел, отговаряща за нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта.

Форумът протече под формата на полемика на тематика „ Мобилността и опциите в границите на Европейското просветително пространство и Стратегията за университетите “.

В него взеха присъединяване и представителите на Екологичен потенциал Андрей Новаков, Лидия Перейра и Асим Адемов.

В рамките на срещата бяха показани опциите по стратегия „ Еразъм+ “ и други начинания на Европейската комисия, провеждани под управлението на Мария Габриел.

„ Благодаря на хората, които стоят в основата на това събитие, благодаря на всеки, който има принос то да се случи, само че най-много благодаря на вас, младежите на Благоевград, на България. Срещи като тези, носят изключително положителен заряд и имат своята висока стойност, тъй като на едно място са събрани, младостта, образованието и бъдещето “, сподели кметът Стоянов.

Преди срещата, която се организира в зала „ 22 септември “, той посрещна в кабинета си евродепутатите Андрей Новаков, Лидия Перейра и Асим Адемов, като дружно разискаха опциите, които дава Европейски Съюз на младите генерации.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР