Кметът на Благоевград Илко Стоянов се обръна към феновете на

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов се обръна към феновете на
Коментари Харесай

За ОФК Пирин с обич! Кметът Илко Стоянов с апел и послание към благоевградчани

Кметът на Благоевград Илко Стоянов се обръна към почитателите на "Пирин " и футбола с зов и насочи обръщение. Ето какво написа през днешния ден градоначалникът:

Уважаеми другари,
възобновяването на шампионата в Първа лига и завръщането на ФК Пирин Благоевград към формалните мачове ми дава мотив да насочва обръщение към Вас!
Всички ние знаем какво значи отборът за благоевградчани, за жителите на общината, даже за огромна част хората в района. Много от нас пазят благи мемоари от първото си посещаване на стадиона, първата победа, първия гол или виртуозно осъществяване на някой от безбройните именити футболисти, обличали зелената фланелка на „ Пирин “.
Футболният клуб е възпитал значими полезности у безчет деца, огромна част от които популяризираха Благоевград по света. Вярвам, че това ще продължи да се случва!
В годината, в която означаваме 100-годишния празник на ФК „ Пирин " съм признателен на всички Вас, последователите на отбора и на нашите сътрудници, с които дружно имам вяра, че градим сполучливото бъдещето на тима.
Инвестициите и грижата на притежателя на ФК „ Пирин “ господин Пол Белогур направиха тъй че отборът да се върне още веднъж на „ футболната карта “, за което му благодаря. В резултат на извънредно плодотворната ни взаимна работа, ние се гордеем с тим в елита на българския футбол, с детско-юношеска школа, която занапред ще създава нови пирински очаквания и не на последно място с женски тим по футбол.
Нека всички обединим напъните си в името на положителното бъдеще на ФК „ Пирин “!
Бъдете на стадиона, подкрепяйте орлетата!
Магията „ Пирин “ е непреходна!


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР