Кметът на Благоевград Илко Стоянов, който на 29 октомври ще

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов, който на 29 октомври ще
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Кметът Илко Стоянов даде $70 000 за нова „Тесла“ от САЩ

Кметът на Благоевград Илко Стоянов, който на 29 октомври ще се бори за втори мандат като самостоятелен претендент, е купил преди броени дни чисто нова „ Тесла “ за „ потребностите на администрацията “, разкри извънредно източник на Narod.bg от Общинския съвет в центъра на Югозапада.

Засега е ясно, че електрическият автомобил за действително банкрутиралата община е поръчан непосредствено от Съединени американски щати.

За лъскавата „ американка “ Илко Стоянов е платил предплатено над 70 000 $. Кметът се е самозабравил – първо, за какво поръчва толкоз скъпа кола, която малко евентуално да изплаща той. Второ, за баровската покупка не е известен Общинският съвет, цялата договорка за електричката е през главата на старейшините, ядосва се източникът на Narod.bg.

Реклама

Любопитно е и времето на скъпия шопинг – два дни преди старта на акцията за локалните избори.

„ Независимият “ през днешния ден Стоянов е някогашен регионален координатор на партия “Глас национален ” на Светльо Витков, само че във годините обратно е минал през управителни длъжности в четири партии – Съюз на демократичните сили, Политическа партия “ВОТ Консерватори ”, ДРОМ и “Глас национален ”. Освен всичко друго Стоянов беше и зам.-кмет на Петрич в продължение на 5 години от ГЕРБ.

В биографията на Илко Стоянов има и много тъмни петна, а едно от тях е обществено известно – в предишното актуалният кмет на Благоевград бе дясна ръка на небезизвестния депесар от схемите Христо Бисеров. А към днешна дата Стоянов се употребява от покровителството на различен собствен непосредствен другар – Велимир Магурев, част и от най-калното дъно на политика.

Велимир Магурев е прочут в родния си Благоевград като притежател на първата заложна къща “Виги ”. Сенчестият предприемач бе обвиняем по 3 каузи за измами с недвижими парцели, по които юрист му беше… някогашният заместник-кмет на Петрич Илко Стоянов, след това народен представител от Има Такъв Народ и настоящ кмет на регионалния център Благоевград.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР