Ключът към балансирания живот е да си дадете сметка към

...
Ключът към балансирания живот е да си дадете сметка към
Коментари Харесай

Семейство, спорт и работа могат да ни направят по-щастливи от парите

Ключът към уравновесения живот е да си дадете сметка към какво в действителност се стремите, с цел да бъдете щастливи. Изследвания демонстрират, че нещата, които отвличат вниманието от работата, вършат хората доста по-щастливи, в сравнение с единствено още един час в офиса. Порталът „ Inc.com ” уточни такива неща, написа БГНЕС.
Добри фамилни и другарски връзки.  По-голямата част от популацията на Латинска Америка е в доста по-лошо финансово положение от това в Съединени американски щати. Но съгласно интернационалните социологически изследвания хората в този район са доста по-щастливи от американците. Обяснението за това на Калифорнийския университет Бъркли гласи, че тайната на щастието е в връзките с най-близките хора . В латиноамериканската просвета да си покрай околните се счита за доста по-ценно, а от време на време би трябвало да пожертваш личните си упоритости и кариерено развиване за това.
 Вълчев към образователните заведения: Не събирайте пари от родители Вълчев към образователните заведения: Не събирайте пари от родители
Да не се събират пари от родители приканва в писмо министърът на образованието и науката Красимир Вълчев. Той е изпратил съобщение д...
Спорт.  Предприемачите постоянно жертват физическо здраве в гонене на фантазиите и триумфа в бизнеса. Учени от университетите в Йейл и Оксфорд са открили, че постоянните физически извършения усъвършенстват здравето и усилват индиректно приходите с спомагателни 25 000 $ годишно . Физически дейните хора се усещат толкоз добре, колкото тези, които не спортуват, само че печелят повече.
Кратко пътешестване до работното място.  Хората постоянно избират по-далечни дистанции, с цел да стигнат до влиятелна работа. Целта е да си разрешат по-голяма къща или да получат достъп до обещаващи благоприятни условия за блестяща кариера. Но английско изследване откри, че за всеки 20 спомагателни минути по пътя да работното място, човек стартира да се усеща толкоз зле, като че ли заплатата му е била понижена с 19% .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР