Клуб 8 издаде нова книга пътепис на Нели Нановска и

...
Клуб 8 издаде нова книга пътепис на Нели Нановска и
Коментари Харесай

Япония и Филипините - моето пътешествие на духа

Клуб 8 издаде нова книга пътепис на Нели Нановска и на щерка ù Катерина Кръстева „ Япония и Филипините - моето странствуване на духа “, чието показване ще бъде на 13 септември на сцената на „ Алея на книгата “ на ул. „ Витоша “ в София. А на 19 септември от 18,30 ч. в „ Къщата на София “, дружно с авторката още веднъж ще си приказваме за филипинските мистични интервенции, а всеки, който желае, ще може да си купи диск с филма за лечителя Алекс Орбито „ Човек на вярата “.

Книгата може да поръчате с отстъпка на нашия уебсайт - ТУК.
Всички сме чували, че японците са преди всичко в света по дългоденствие. Че имат групово съзнание и работят доста. Но надали подозирате, че доста значи от 9 ч сутринта до 12 в среднощ. Всеки ден, нормално и в събота, и в неделя. Така че не бързайте да се радвате, в случай че детето ви завоюва позволение за работа там, както се случва с Нели Нановска, създателя на книгата. Япония остава огромна мистерия за всеки българин даже и да е мъдрец освен по предопределение като Нановска. Авторката обаче е смела и откровена и безкомпромисно ни демонстрира Япония такава, каквато тя я е видяла. След дълга разходка в Страната на изгряващото слънце философът ще ни поведе из Филипините, родината на най-оспорваните хирурзи. Нима е правилно, че проникват с голи ръце в тялото на човек и могат да лекуват тежки заболявания? Или че вадят от хората предмети - материализирана черна магия? Ако не вярвате в чудеса, прочетете разказите на Нели Нановска и на щерка ù Катерина Кръстева за Филипините. Ще научите още доста за тази малко позната дестинация, която в това време е прелестна точно по тази причина. Очакват ви големи бели пясъчни линии, коралови рифове, мангрови гори и... най-вкусното манго в света.
За създателите:


Нели Нановска е лекар по философия и е посветила доста от времето си в изследване на фундаментални въпроси във философията, касаещи човешкото битие и по особено въпросите, отнасящи се до философията на мозъка и интелектуалното развиване. Будният й разум и жаждата за познания са тези определящи фактори в работата й, които я изправят пред нови провокации и мъчно налични места. Живее дълги години в чужбина и посещава  доста страни по света. Пътешествайки с щерка си, тя ненадейно се добира до на практика опит, отнасящ се за съществени въпроси и доказателства за метафизичен истини, които си остават за доста хора единствено доктрина. Това, което стартира като нормално пътешестване, се трансформира в надълбоко просветление за неща, които са я вълнували с години. По този метод книгата й не е единствено пътепис или философска рефлексия, тя ги сплотява по метод, по който самият живот разкрива мистичната си същина.


Катерина Кръстева е креативна персона. Тя не се лимитира единствено с професионалните си занимания с архитектура и показва себе си посредством разнообразни средства: писане на разкази и лирика, изобразяване и танцуване. Катерина е буен странник и нейният проучвателен дух я води в разнообразни точки по света, които й разкриват антични знания.  Тя споделя пътешествията си, тъй като е уверена, че това не са единствено външни или единствено вътрешни прекарвания, това са прекарвания, водещи до промяна на личността. Катерина има вяра, че нейното любознание ще й разкрие освен непознати светове, а може да бъде и ентусиазъм за тези, които също търсят чудната и мистериозна същина на живота.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР