Клошар е арестуван по подозрение, че може да има нещо

...
Клошар е арестуван по подозрение, че може да има нещо
Коментари Харесай

Ново 20: Пожарът на Син сити пламнал от 4 места на покрива

Клошар е задържан по съмнение, че може да има нещо общо с палежа на " Син Сити " в центъра на София. Мъжът е бил несъответстващ, под въздействие на алкохол, водел бездомнически метод на живот и не могъл да даде никакви смислени пояснения, написа " Телеграф ".

Вчера проверяващите направиха първия оглед на опожарената постройка - монумент на културата. Станало ясно, че огънят тръгнал от четири страни на покрива, само че имало още едно огнище на втория-ия етаж. Именно там била и печката на клошаря.

" Търсят се и други хора, които са способни и съответни да правят подготовката на запалването. На всички е ясно, че самичък скитникът не е предизвикал огъня ", изясни проверяващ.

От Общината пък разясниха, че единственото провинение, в което са спипали притежателя на постройката на някогашния спектакъл " Ренесанс ", е, че не е обезопасил покрива и прозорците.Още преди шест години Красимир Георгиев разгласи, че има желание да издигне на това място петзвезден хотел. В деня на огнената буря общината го санкции с 200 000 лева за несъблюдение на предписанията.

" Ако притежателят не извърши това наставление в периодите, които са му дадени, Столичната община за своя сметка ще разпореди изработването на план, който ще бъде препоръчан на притежателя за осъществяване. Ако и това не се случи, още веднъж Столичната община със свои средства ще предприеме възстановителни, укрепителни и заздравителни действия ", изясни зам.-кметът Савина Савова, представена от Нова тв.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР