KLORIS Успокояваща стая и мъгла за възглавници, 100 ml Магазин

...
KLORIS Успокояваща стая и мъгла за възглавници, 100 ml Магазин
Коментари Харесай

„Лягам си в леглото, чувствайки се наистина спокоен“: Потребителите казват, че този „БОЖЕСТВЕНО“ миришещ спрей за възглавници им осигурява „много релаксиращ сън“ (и имаме изключителен код за 10% отстъпка)

KLORIS Успокояваща стая и мъгла за възглавници, 100 ml Магазин

Формулиран със заземяващо пачули, което в предишното е употребявано като мирис за облекчение на напрежението, успокояващата мъгла може да бъде метод за справяне със стресови периоди 

Намирането на малко време за себе си след претрупан ден може да промени чувството ни за успокоение и даже може да е от изгода за съня ви.

Помага за изпълват въздуха с успокояващите аромати на ароматерапията, KLORIS Soothing Room and Pillow Mist е съвършеният инструмент, който би трябвало да имате на разположение, с цел да създадете мигновено успокояваща атмосфера.

И купувачите жънат премиите, като един написа: „ Това е прелестен мирис, който мога да опиша единствено като успокоение и цялостна релаксация. Пръскам го един час преди сън върху чаршафите си, употребявал съм го и до момента в който имах слаб миг. Изцяло поддържам изпробването на нови артикули, които да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР