Клои Кардашиян е изключително дисциплинирана и всеотдайна в грижите и

...
Клои Кардашиян е изключително дисциплинирана и всеотдайна в грижите и
Коментари Харесай

Тренировките и диетата, на които Клои Кардашиян дължи перфектната си форма

Клои Кардашиян е извънредно дисциплинирана и всеотдайна в грижите и времето, които отделя, с цел да поддържа формата си постоянно стегната и красива. Риалити звездата умерено може да бъде образец за подражателство на всяка жена, която желае да наподобява като същинска богиня.

За задачата 38-годишната представителка на рода Кардашиян води извънредно прецизен режим по повод както на храната, по този начин и на физическите извършения.



Той включва наложително фитнес инструктор и диетолог, чиито упътвания Клои следва всеки ден безрезервно и неразделно, отбелязва спортният уебсайт Total Shape. Експертите оказват помощ на Клои да съчетава по акуратен метод особено направения за нея хранителен режим с подобаваща спортна стратегия.

Диетичната стратегия на Клои

Редовният хранителен режим на Клои не е от най-строгите и крайни такива. Напротив – той разрешава понякога в състава си и по малко калорични храни. В диетата на сестрата на Ким Кардашиян доминират протеини и ниско наличие на вълехидрати.



Обикновено заран Клои стартира деня си с бадемово масло, яйца и овесени ядки с ленено семе на прахуляк. Понякога обаче се поглезва и с малко конфитюр.

На обяд Клои си похапва риба или пиле, гарнирани с броколи, цвекло или спанак.

Вечерята е сходна и се състои най-вече от риба, съчетана със задушени или сурови зеленчуци или зелена салата.

В диетата на Клои сред храненията участват ядките, плодовете и зеленчуците.



Тренировъчният режим на Клои

Пет дни в седмицата Клои наложително посещава фитнес залата. Тренировките на риалити звездата включват оживление за загрявка, което минава в подскоци, кардио извършения и по-активни извършения за другите мускулни групи на тялото.

Изключително внимание Клои обръща на загрявката – без нея никога организмът не би трябвало да стартира със комплицирани и натоварващи придвижвания, защото това може да навреди на здравето, предизвестява тя. След загрявката Клои отделя към 20-30 минути за кардио упражненията. Едва по-късно минава към интензивната подготовка, която включва коремни преси, лицеви опори, тежести, даже и катерене.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР