Клое Грейс МорецИзабел Юпер е голямата звезда на продукцията “Грета

...
Клое Грейс МорецИзабел Юпер е голямата звезда на продукцията “Грета
Коментари Харесай

Страшни, странни и секси женски тайни

 Клое Грейс Морец
Клое Грейс Морец
Изабел Юпер е огромната звезда на продукцията

“Грета ” е заглавието на новия филм на майстора Нийл Джордан ”, виновен за класни заглавия като “The Company of Wolves ”, “Играчка-плачка ”, “Интервю с върколак ”.

Действието се развива в Ню Йорк, а историята се концентрира върху Франческа (Клое Грейс Морец) – младо момиче, което връща изгубената чанта на по-възрастната вдовица Грета (Изабел Юпер) и сред двете поражда нетипично другарство. Скоро обаче, младото момиче открива, че Грета не е такава за каквато се показва и може да бъде извънредно рискова.

Нийл Джордан е и сценарист дружно с Рей Райт ( ”The Crazies ”). В функциите са Клои Грейс Морец, Изабел Юпер, Майка Монро, Колм Фиор, Стивън Рей, Зауи Аштън и други
 Изабел Юпер  Кадър от кино лентата
Френската дама с величествена филмография Изабел Юпер безспорно е звездата на продукцията. Но феновете и критиците деликатно ще наблюдават осъществяването и на изгряващата звезда на американското кино Майка монро. Блондинката се изяви качествено и притегли вниманието върху себе си с самостоятелните жанрови шлагери “The Guest ”, “It Follows ”.

В “Грета ” Майка Монро е в ролята на Ерика, най-хубавата другарка на Франческа, която оказва помощ на момичето да свикне с града. Първоначалното работно заглавие на кино лентата беше “Вдовицата ”. Произведението бележи завръщането на Нийл Джордан след петгодишно неявяване, последвало не изключително радушното признатия “Byzantium ” и прекъсването на сериала му “The Borgias ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР