КЛИВЛАНД (AP) — Сезонът на Дешон Уотсън приключи миналия месец.

...
КЛИВЛАНД (AP) — Сезонът на Дешон Уотсън приключи миналия месец.
Коментари Харесай

Browns QB Дешон Уотсън казва, че рехабилитацията на дясното рамо е на път след операция за края на сезона

КЛИВЛАНД (AP) — Сезонът на Дешон Уотсън завърши предишния месец. Неговото завръщане след интервенция на рамото към този момент е в ход.

След като прекара седмици в Лос Анджелис в рехабилитация на хирургично поправеното си дясно рамо, Уотсън се върна в Кливланд в събота и беше хазаин на коледно събитие за 300 деца, до момента в който съотборниците му летяха за Хюстън.

Дясната ръка на Уотсън остава обгърната в прашка след интервенцията на 21 ноември, при която счупената му гленоидна кост беше възобновена. 28-годишният състезател направи шест титуляри, преди вторият му сезон с Браунс да завърши прибързано.

„ Всичко е наред “, сподели Уотсън. „ Е, всичко върви тъкмо както искахме през последния месец и рамото се усеща в действителност, в действителност добре. Така че просто ще продължа да работя върху това ден по ден и ще го взема оттова. “

Докато Уотсън отсъстваше, Браунс (9-5), които бяха тежко наранени от травми на основни играчи след откриването, съумяха да останат в конкуренцията за плейофите на AFC.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР