Климатик е убил работника в Бургас. Това е основната версия,

...
Климатик е убил работника в Бургас. Това е основната версия,
Коментари Харесай

Климатик убил работника в Бургас

Климатик е умъртвил служащия в Бургас. Това е главната версия, по която сега работят проверяващите нещастието, оповестяват от "Грамофона ". Тежкият случай стана през вчерашния ден (8 юли) до бл. 16 в ж.к. „ Изгрев “.

Сградата се санира, а служащите изграждали скелето върху страничната фасада. Именно там се е намирал и въпросният климатик. Колеги на умрелия Хюсеин Юсуф описаха, че той е бил ударен от ток и изгубил равновесие. При рухването блъснал главата си в скелето, а по-късно паднал на земята.

„ Беше си глътнал езика. Извадихме му го, само че от носа му стартира да тече кръв. Беше жив, дишаше “, споделя един от мъжете пред локалното издание. Според служащите колата за спешна помощ се е забавила с към половин час.

На мястото на нещастието дойдоха районният министър Николай Нанков и кметът Димитър Николов. Министър Нанков изиска да се ревизира документите на компанията, инсталирала климатика.

Най-вероятно той не е бил занулен и при допира с металното скеле се е получил токов удар. Кметът изрече съболезнования на фамилията на починалия служащ. Уточни, че локалната администрация ще помогне на роднините му. Загиналият служащ и цялата бригада, която работи в Бургас е от село Дъскотна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР