Клиентите на А1 ще могат да направят предварителни поръчки на

...
Клиентите на А1 ще могат да направят предварителни поръчки на
Коментари Харесай

А1 приема предварителни поръчки за Huawei Watch Ultimate Design

Клиентите на А1 ще могат да създадат предварителни поръчки на най-новото премиум устройство от фамилията на Huawei - Huawei Watch Ultimate Design, което може да бъде поръчано авансово от A1.bg.

Луксозният смарт часовник разполага с неповторим дизайн, черен керамичен безел с нанокристали, както и шест инкрустации от 18-каратово злато.

Изящните 3D трапецовидни шарки върху короната са издълбани с диамантени принадлежности и взаимодействат с вграденото злато, с цел да основат блестящ тип и лъскаво чувство. Каишката на часовника е в цветовете черно и златно, като съчетава в едно лукса с класиката. Бъдещите консуматори на Huawei Watch Ultimate Design могат да създадат поръчка на А1.bg откакто се записват, а офертата важи до привършване на количествата. Те ще получат своя нов първокласен смарт аксесоар до 30 дни след поръчката. 

Huawei Watch Ultimate Design разполага с режим за голф тренировки, като дава настояща информация за скоростта и темпото на завъртане, времето на противоположния размах и дава препоръки за възстановяване на равнището на играчите. Смарт часовникът е с водоустойчивост 10 ATM7, като  може да се употребява при гмуркане до 100 метра и дава 8 разнородни режима. Аксесоарът се вписва и в метода на живот на планинарите, които могат да се възползват от функционалността за маркиране на местоположението.



Грижата за здравето заема значима част от функционалностите на новия 49.4 mm смарт часовник. Huawei Watch Ultimate Design разполага с HUAWEI TruSeen™ 5.0+ система за премерване на сърдечен пулс, мониторинг на равнищата на стрес, както и системата HUAWEI TruSleep™ 3.0, която разпознава основните положения на съня, дава оценка за неговото качество и рекомендации към своя собственик. Устройството е съвместимо с iOS и Android, дава опция за осъществяване на Bluetooth позвънявания и разполага с най-много 14 дни живот на батерията.

Huawei Watch Ultimate Design е с резолюция 466 х 466 пиксела и безжично зареждане. Устройството разполага с 3 бутона: бутон за помощ, въртяща се коронка и функционален бутон, които да създадат потребителското преживяване оптимално прелестно и в естетика с потребностите на притежателя му.

Смарт аксесоарът се предлага на цена от 249,99 лв. на месец с двугодишен проект Unlimited Ultra от А1 или за 5169,99 лв. в брой със същия тарифен проект. Закупилите Huawei Watch Ultimate Design ще го получат в първокласна кожена кутия, с която да основат специфичен спомен за себе си от момента на нейното отваряне.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР