Клиенти съобщават за липсващи депозити от банкови сметки на Wells Fargo

...
Wells Fargo се занимава с технически проблем, който е довел
Коментари Харесай

Wells Fargo се занимава с технически проблем, който е довел до съобщаване на клиенти, че техните директни депозити са изчезнали от банковите им сметки.

В четвъртък поток от клиенти се свърза с Wells Fargo чрез Twitter, вече официално брандиран като „X“, твърдейки, че нямат достъп до парите, които са депозирали в банката. Един човек написа в Twitter, че е бил засегнат от такса за овърдрафт, след като парите са изчезнали от сметката му.

Не беше ясно колко разпространен е проблемът в четвъртък вечерта. Wells Fargo не отговори веднага на искането на CNN за коментар, но акаунтът на компанията за обслужване на клиенти в Twitter потвърди, че техническите екипи на банката работят по поправка.

„Нашите технически екипи са наясно и работят за разрешаването на този проблем възможно най-скоро“, написа банката в Туитър в отговор на множество оплаквания на клиенти. Отделът за обслужване на клиенти на Wells Fargo все още не е казал точно кога очаква да разреши проблема.

Това не е първият път, когато клиентите на Wells Fargo се сблъскват с този конкретен технически проблем. През март Wells Fargo потвърди, че директните депозити на някои клиенти не се показват, но че техните сметки „продължават да бъдат защитени“, според доклад на NBC News.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР