Клиенти на големи банки в САЩ, включително Bank of America

...
Клиенти на големи банки в САЩ, включително Bank of America
Коментари Харесай

Клиенти на Bank of America, Wells Fargo и други банки, борещи се със закъснения на депозити

Клиенти на огромни банки в Съединени американски щати, в това число Bank of America и Wells Fargo, се оплакаха от закъснения с техните директни депозити в понеделник, след проблем с обработката на заплащанията, които стартира петък.

Bank of America не отговори на искане за коментар, до момента в който Wells Fargo препрати въпроси към The Clearing House, разплащателна компания, която ръководи единствената система за автоматизирани клирингови къщи (ACH) в частния бранш в Съединени американски щати.

Клиринговата къща не отговори незабавно на искане за коментар. В петък представител на организацията сподели, че е имало „ неточност при обработката на ACH файл “ предходния ден, съгласно CNBC.

@BankofAmerica Ден 4 и към момента няма пряк депозит, няма настояща информация за евентуално разрешаване или най-малкото какво се прави за разрешаване на казуса, няма бистрота, няма помощ, никаква връзка от вас. Нищо. Еха. Това е толкоз необичайно ", сподели един консуматор на X, платформата, известна преди като Twitter, написа в понеделник сутринта. 

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР