Клиенти на Енерго - про сигнализират за телефонна измама, при

...
Клиенти на Енерго - про сигнализират за телефонна измама, при
Коментари Харесай

Пазете се: Телефонни измамници се представят за служители на Енерго Про

Клиенти на " Енерго - про " алармират за телефонна машинация, при която се злоупотребява с името на компанията, оповестиха от пресцентъра на сдружението.

Сигналите са от поданици на Варна, които са получили телефонни позвънявания от незнайни лица от прикрит номер. Измамниците се показват за чиновници на компанията и уведомяват за манипулиран електромер, засечена кражба на ток и предизвестяват, че ще изпратят екип, като надлежно за „ услугата “ изискват пари от клиентите. 

От е " Енерго-про " няма процедура да се обажда на своите клиенти по телефона за осъществяване на услуга, компанията обръщат внимание, чосвен в случаите, в които те имат подадено в компанията документално заявление за услуга по ценоразпис. В тези случаи номерът от чиновник на компанията в никакъв случай не е прикрит и нормално позвъняването е от националния телефон на електроразпределителното сдружение 0700 16161. 

Заплащането на декларираните услуги е допустимо само в Центровете за обслужване на клиенти на сдружението. 

От компанията поучават клиентите си да следват единствено формалните канали на връзка и при подозрение за корист, неотложно да алармират на денонощния телефон 0700 161 61 или да се извърнат към органите на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР