Клиентът ми стои без правно основание в Бусманци. Има издадена

...
Клиентът ми стои без правно основание в Бусманци. Има издадена
Коментари Харесай

Адвокатът на Полфрийман: Клиентът ми стои без правно основание в Бусманци

" Клиентът ми стои без правно съображение в Бусманци. Има издадена заповед за експулсация и той би трябвало да бъде изведен от страната. Основанието да бъде арестуван тук, аз към момента не съм го видял. Няма кой да следи дали Върховен касационен съд си съблюдава периодите. Решенията му могат да бъдат просрочени с месеци. " Това сподели юристът на Джок Полфрийман - Калин Ангелов в изявление за bTV. 
Той изясни, че клиентът му е в лагера поради възбрана от 2011 година, която е обвързвана с осъществяване на наказване. По думите му за чужденците има т.нар мярка за административна насила , която не разрешава овакантяване на страната.
" Беше ни обещано пояснение, че има възбрана от 2011 година, която е обвързвана с осъществяване на наказването. Тази възбрана работи до осъществяването на наказването задържане под стража, т.е тя е изтекла на 19 септември 2019 година, когато излезе определението на съда. Въпросът, обаче не е юридически, а механически ", разяснява юристът.
Адв. Ангелов акцентира, че няма взаимозависимост на части или целия съдийски състав с Българския хелзинкски комитет , като даже в настояването на прокуратурата, такава взаимозависимост не му е била показана.
" Ако я нямаше характерността, дадена от Красимир Кънев, нямаше да има фундаментална разлика в събитията ", добави още той.
Според него, това, което Апелативният съд споделя за характеристичните данни на австралиеца, се вписва с данните на Красимир Кънев, свещеник Иводор Ковачев и отец Сергей.
" Ако основният прокурор беше решил, че това не е определение, а решение, той трябваше да жали решението пред Върховен касационен съд, а за това си има институционален способ ".
Той сподели още, че Полфрийман има документи, които са в консулските управляващи. Паспортът му е публикуван от 23-ти. Представени са и копия на Дирекция " Миграция ". Той би трябвало да бъде пуснат ", безапелационен бе бранителят.
" Подзащитният ми отхвърли да се яви през вчерашния ден в съда, тъй като счита, че " националният съд е нещо извънредно ". Действията на Прокуратурата са в действителност такива ", сподели юрист Ангелов. Той счита, че дейностите прокуратурата са първо, с цел да се насади медийна нервност и след това да се " качи на нея ". Освен това юристът изясни, че управлението на пандиза е деликатно разисквано в определението на съда.
Джок Полфрийман има желание да изплаща обезщетение на фамилията на Андрей Монов, когато стартира да работи, увери бранителят му.
" Преди 2 години когато започнахме да си приказваме с началника на пандиза, Полфрийман имаше едно предпочитание – да си извърши проекта, който пандиза му беше записал. В проекта за осъществяване на присъдата беше маркирано, че в случай че той не е наказван, ще получи отпуск ", изясни юристът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР