Клиент на втората най-голяма верига супермаркети във Великобритания откри един

...
Клиент на втората най-голяма верига супермаркети във Великобритания откри един
Коментари Харесай

Мъж откри един от най-отровните паяци в пакет банани от супермаркета

Клиент на втората най-голяма верига супермаркети във Англия откри един от най-отровните паяци в света в пакет банани.

37-годишният Джо Стайн намира „ тъмна маса “, висяща от един от плодовете по-рано тази седмица, до момента в който подготвя закуската.

Първоначално Стейн изхвърля опаковката, само че вижда, че масата " потрепва " и по-късно я взима, с цел да я прегледа.

„ Беше паяк и стартира да се движи, тъй че извиках на приятелката си „ не влизай в кухнята “, спомня си той.

След като преглежда по-отблизо паяка и изследва характерностите му онлайн, Щайн има вяра, че това е бразилски скитащ паяк. Научното му име Phoneutria се превежда като „ палач “ на гръцки, написа profit.bg.

Подобно на скитащия паяк, този в бананите на Щайн има дължина на тялото към 5 сантиметра и е затрупан с кестеняво окосмяване.



„ Изпразних цялата торба в пластмасова кутия, незабавно щом падна, сложих похлупак и разбрах, че не се движи. Потърсихме го в Гугъл и наподобява 99 % като скитащия паяк “, споделя Стайн и добавя, че е останал шокиран, когато схванал, че това е един от най-отровните и рискови паяци в света.

Според Buglife - организация за запазване на насекомите, основана в Европа, захапване от бразилски паяк може да аргументи мощна болежка, зрителни нарушавания, слюноотделяне и щедро изпотяване.

Щайн купува пакета банани, отгледани в Колумбия, в клон на веригата в Лондон. В момента паякът е изпратен на компанията за по-нататъшно следствие.

Веригата се е извинила на клиента, а представителят й показва, че „ произшествия като този са извънредно редки и има процедури за предотвратяването им. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР