Клавиатурата дълго време бе пренебрегвана за сметка на слушалки, мишки

...
Клавиатурата дълго време бе пренебрегвана за сметка на слушалки, мишки
Коментари Харесай

Три уникални клавиатури за геймъри

Клавиатурата дълго време бе подценявана за сметка на слушалки, мишки и падове. Днес тя е толкоз ъпгрейдната, че можете да срещнете  доста нейни разновидности . Каналът показва 3 геймърски клавиатури:
Cooler Master Devastator 3

Devastator 3 Combo е планиран да бъде комфортен и елементарен за потребление в доста обстановки. Мишката е ергономично проектирана, с ултра лек плосък профил за улеснение и огромно колело на мишката за лесна приложимост. Клавиатурата също по този начин разполага с невисок профил за понижаване на напрежението в китките, до момента в който гумените подложки срещу плъзгане надолу предотвратяват измъкване по време на борби. Мишката и клавиатурата в Devastator 3 Combo имат и RGB подсветка със седем разнообразни варианти за фоново осветяване, от които можете да избирате.

Razer DeathStalker

Нископрофилните и геймърските клавиатури нормално не се припокриват, само че в случай че има задоволително търсене на артикул, пазарът ще откри метод. Макар че множеството геймъри избират механични клавиатури поради бързата си реакция и разнообразието от типове комутатори, тези, които търсят нископрофилна геймърска клавиатура ще я намерят в лицето на в Razer Deathstalker . Deathstalker е единствената нископрофилна геймърска клавиатура налична на пазара сега. Разстоянието сред бутоните, оказва помощ на потребителя да усеща клавиатурата по-отзивчива при приложимост, за разлика от множеството мембранни клавиатури.
 геймър ThinkStock/Getty Images
Corsair K55

Друга страхотна клавиатура е Corsair K55 . Оборудван с разнообразни режими за осветление и anti-ghosting, това устройство е първата стъпка към възстановяване на продуктивността на игрите. Шест макро бутона, мулти-клавиш и бутони за ръководство на мултимедия, тази клавиатура разрешава елементарно персонализиране на контрола. Ключовете за макроси са изцяло програмируеми и мултимедийният надзор ви разрешава да осъществявате пряк достъп до аудио без да нарушавате играта.-->
 клавиатура ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР