Клаудия Шифър смята, че инфлуенсърите са внесли разнообразие в модната

...
Клаудия Шифър смята, че инфлуенсърите са внесли разнообразие в модната
Коментари Харесай

Клаудия Шифър: Социалните медии промениха модата

Клаудия Шифър счита, че инфлуенсърите са внесли многообразие в стилната промишленост, тъй като в този момент характерността се " пази " по невиждан метод.

51-годишният супермодел сподели пред списание Black Book: " Мисля, че промишлеността в основата си е същата, само че тя се е разраснала оттатък най-смелите ми показа. Има повече сбирки, марки, темпото е по-бързо, а обществените медии оказаха голямо въздействие за това. Откакто се появиха обществените медии, модата стана очевидец на огромна смяна. Това, което е забавно да се види, е възходът и издигането на инфлуенсърите. Днес има толкоз доста гении, които са разнообразни по раса, възраст и по размери на облеклата. Индивидуалността, персоналният жанр и изразяването на мнение се предизвикват както в никакъв случай до момента. Непрофесионалните модели се трансфораха в жизненоважен източник на ентусиазъм за своите връстници, както и за дизайнерите ".

Клаудия има вяра, че моделите имат повече благоприятни условия от всеки път: " И в този момент моделите имат право на глас - те са същински енциклопедисти, които навлизат в области като активизъм, стабилно живеене, фешън дизайн, технологии, богатство, актьорско майсторство... и могат да се радват на многостранни кариери. Мисля, че супермоделите направиха общия образец ".

Русата хубавица посъветва начинаещите модели постоянно да се доверяват на инстинктите си и да бъдат експерти.

" Знайте какво желаете и къде желаете да бъдете. Направете си дълготраен проект и в никакъв случай не се отхвърляйте! Отнасяйте се с всички по този начин, както бихте желали да се отнасят с вас, и не се опасявайте да вършиме неточности - стига да се учите от тях, всичко ще бъде наред ", поучава Шифър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР