Клаудия Шифър изглеждаше зашеметяващо за своите 53 години, когато се

...
Клаудия Шифър изглеждаше зашеметяващо за своите 53 години, когато се
Коментари Харесай

Клаудия Шифър се завръща на модния подиум с Барби визия

Клаудия Шифър изглеждаше зашеметяващо за своите 53 години, когато се появи в пролетното шоу на Versace за 2024 година в Милано, Италия. Германският супермодел освен изглеждаше блестящо, само че и приличаше на оживяла кукла Барби със своята златисторусата коса, спусната по раменете и съвършено тяло.



След 5-годишната пауза това ревю е огромното завръщане за Клаудия, защото за последно тя дефилира на стилния подиум през 2018 година, когато се появи дружно с колежките си Карла Бруни, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Хелена Кристенсен, още веднъж в ревю на Versace.



Шифър се е трансформирала в нещо като част от семейство Versace към този момент близо 30 години. „ По създание облеклата на Versace са кроени върху тялото ми. Стоят ми като ръкавица “, сподели тя пред Vogue наскоро.

Донатела Версаче също кара Клаудия да се усеща уверена. „ Донатела е просто прелестен, сърдечен, гальовен, същински, благ човек, който в действителност го е грижа за мен “, сподели Шифър. „ Сякаш идваш в топлата прегръдка на семейство Версаче.

 „ Любимите ми облекла от сбирката са в металик, светлосиньо, светлорозово, злато “, добави русокоската за новата сбирка на италианския фешън бранд.

„ Това са миниполи с къси пуловери и високи ботуши до коляното в съвпадащи цветове “, казва тя, спомняйки си за сбирката на Versace от есента на 1994 година, която е настояща и към днешна дата. „ Това е такава ретроспекция към началото на 90-те. Странното е, че можеш да носиш тези облекла още веднъж през днешния ден. Днес те отново са на мода “, вълнува се Шифър.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР