Клаудия Шифър и съпругът й Матю Вон отвориха вратите на

...
Клаудия Шифър и съпругът й Матю Вон отвориха вратите на
Коментари Харесай

Клаудия Шифър показа замъка си и призраците в него

Клаудия Шифър и брачният партньор й Матю Вон отвориха вратите на имението си в Англия за списание " Architectural Digest " и разрешиха на фотографа на изданието да снима красивия интериор, съобщи Нова телевизия.

Двамата купуват мястото преди 15 години, напомня списание " ЕVA ". Тогава двамата стопират без предизвестие пред входната врата на имението " Coldham Hall " с един въпрос " Продава ли се? ".

Собствениците на имението нямали визия с кого беседват, както и за какво Клаудия и Матю са се спрели тъкмо пред тяхната врата.

Месеци по-късно Клаудия и Матю към този момент са сключили договорката и се венчават точно там пред 120 посетители.

 1956244

В имението, което разполага с 14 спални, сега живеят Клаудия, Матю и трите им деца, които са на 14, 12 и 7 години. Освен това имат кучета, котки, овце, прасе и даже костенурка.

Замъкът е издигнат през 1574 година в H форма в чест на Крал Хенри VIII. Имението се споделя Coldham Hall и дължи името си на кралица Елизабет I. Според преданието по време на престоя си в замъка на великата кралица не й харесало, че й сервирали студена шунка (на британски cold ham).

Крепостта служела и за леговище на католически свещеници, които били преследвани от Елизабет.

Според Шифър в замъка си имат и няколко призрака. "Чуваме странни шумове, от време на време музиката сама се пуска. Веднъж имахме медиум на посетители и ни сподели, че призраците ни в действителност са благи ", споделя някогашният топмодел.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР