Клауд услугата ще поддържа само последните две актуални версииКлиентите на

Клауд услугата ще поддържа само последните две актуални версииКлиентите на ...

Без стари версии на Photoshop в Adobe Creative Cloud.


Клауд услугата ще поддържа само последните две актуални версии

Клиентите на Creative Cloud ще имат пряк достъп само до двете последни версии на настолните приложения в пакета (източник: Adobe)

Ако досега абонатите на услугата Adobe Creative Cloud можеха да свалят и използват стари версии на приложения като Photoshop и Lightroom, то промяна в политиката на разработчика слага край на тази практика – в облака сега са достъпни само двете последни версии.
още по темата
Клиентите на Creative Cloud ще имат пряк достъп (от Creative Cloud Desktop и Adobe.com) само до двете последни версии на настолните приложения в пакета, поясняват Adobe в блога си.

Промяната ще позволи на софтуерната компания да развива функции в приложенията, които са най-желани от потребителите, да осигури максимална производителност, както и предимства при работа в среда на Windows и Mac.

Бизнес потребителите, които се нуждаят от по-стари версии на приложенията в Creative Cloud, могат да се обърнат към своите ИТ администратори, за да проверят дали версиите са достъпни. При Photoshop, в частност, вече не са налични версии 18.xx в Adobe CC.

Източник: technews.bg