Кларк разяснява, че случката, се е разиграла на товарния отсек

...
Кларк разяснява, че случката, се е разиграла на товарния отсек
Коментари Харесай

Бивш Служител На Наса Се Разприказва След Толкова Години! Вижте Какво Крият В Топ Секретните Обекти!

Кларк коментира, че случката, се е разиграла на товарния отсек на совалка на НАСА, само че отхвърля да назове точна година, модел на кораба и астронавтите, които са били на борда, тъй като някои от тях към момента работят там. Той бил в командния център и следил всичко, което се случва на борда от екрана. Внезапно се появил слаб и висок към 3 метра хуманоид, който се срещнал с двама от астронавтите. Не е ясно по какъв начин извънземното създание, е съумяло да се промъкне на борда на совалката.

За страдание камерата не е била оборудвана с микрофон и той не съумял да чуе какво си приказват тримата. Забелязал, че извънземния хуманоид им изяснява нещо с ръкомахане на горните крака. Астронавтите напуснали товарното помещение вървешком обратно, с цел да следят реакциите на извънземното, което като че ли се изпарило.

Тук е моментът да отбележим, че Кларк Маклеланд е в чудесно здраве и няма душевен болести или отклонения. Не използва алкохол или опиати. Близък другар е с астронавта Ед Мичъл, който е шестият човек, кацал на Луната. Интересното е, че и Ед Мичъл неколкократно, е заявявал, че държавното управление на Съединени американски щати си сътрудничи с извънземните и поддържа непрекъснат контакт с тях.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР