Ккандидатите ни могат да реформират ЕСЛистата на ДПС е най-младата,

...
Ккандидатите ни могат да реформират ЕСЛистата на ДПС е най-младата,
Коментари Харесай

ДПС залага на младите в евроизборите

Ккандидатите ни могат да реформират Европейски Съюз

Листата на Движение за права и свободи е най-младата, положителната и печелившата – претендентите ни могат да реформират Европейски Съюз. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на представянето на претендентите на партията за европейските избори, съобщи Агенция „ Фокус “.

„ Ние залагаме на младите! “ е слоганът на Движение за права и свободи за евроизборите. Водач на листата на Движение за права и свободи е Мустафа Карадайъ, следван от Делян Пеевски, Илхан Кючюк и Искра Михайлова. На пета позиция е Атидже Али-Вели, шеста е Севим Мусак, а след тях се подреждат Станислав Атанасов, Сюлейман Сюлейман, Антоанета Асенова, Гюлфие Арнаудова, Петър Чобанов, Сюзан Мехмедова и други

„ Ние залагаме на младите. Винаги в Движение за права и свободи младежите са имали глас, място за хрумвания, начинания и постоянно с почтено посланичество “, съобщи Карадайъ и уточни, че младежкото е вградено в темелите на Движение за права и свободи.

„ Този модел потегля от нашия почетен ръководител – в младежка възраст той въстава против тоталитарната власт и основава младежка организация. По-късно, в зората на демокрацията, отново в младежка възраст, основава Движение за права и свободи “, сподели още той.

„ Те знаят и могат, те са виновни и дейни политици освен в партията. Те могат да реформират Европейския съюз. Те са това, което националистите и популистите в никакъв случай не могат да бъдат. Те са и специалисти, и дипломати, и политици, и съществени носители на европейските полезности. Те ще бъдат съществени мотори на възраждането на основополагащите хрумвания и полезности на Европейски Съюз. Ние залагаме на младите “, съобщи той. „ Заедно ще създадем Европа и по-единна. Нашата листа подсигурява победа “, разяснява водачът на Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ връчи от името на Движение за права и свободи и от името на почетния ръководител на партията Ахмед Доган специфичен подарък на изпълнителя Орхан Мурад.

„ Бих желал от името на Движение за права и свободи да създадем непретенциозен подарък на Орхан Мурад – устройство за изкуствено зрение. Представлява камера, която мигновено разчита на глас текст на всевъзможни повърхности – вестници, книги, менюта, етикети, компютърен екран или смарт телефон, разпознава лица в действително време, разпознава артикули и банкноти “, изясни Карадайъ.

От своя страна, Орхан Мурад благодари за подаръка. „ Не можете да си визиите каква наслада е за мен, че ще мога да се самообслужвам, като виждам множеството неща, които са пред мен “, съобщи той и пожела триумф на Движение за права и свободи на евроизборите.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР