Кийт Ърбан подчертава колко е важно да останеш верен на

...
Кийт Ърбан подчертава колко е важно да останеш верен на
Коментари Харесай

Кийт Ърбан сключи „сделка с дявола“ в началото на музикалната си кариера за популярна романтична комедия

Кийт Ърбан акцентира какъв брой е значимо да останеш правилен на себе си, като в същото време споделя някои съжаления от предишното си в музикална промишленост.

Появявайки се в шоуто " Highway Mornings " на SiriusXM, с цел да разпространява новата си музика, Urban се спря на своя по-ранен шлагер " Somebody Like You " и потреблението му в емблематична романтика от 2003 година комедия.

„ Това е превъзходен образец за ранно научаване на цената на – не бих споделил разпродаване – само че много покрай нея “, сподели той, позволявайки на песента му да бъде включена в „ Как да загубиш човек за 10 дни “, с присъединяване на Матю Макконъхи и Кейт Хъдсън.

Песента на Keith Urban " Somebody Like You " е употребена във кино лентата от 2003 година " How to Lose a Guy in 10 Days. " (Jason Kempin/Getty Images)

„ Защото ни помолиха да сложим тази ария във кино лентата и тогава имаше нещо като „ Между другото, ти я пееш някак кънтри “. И аз си споделих, „ Просто го пея по този начин, както пея. “ И те споделят: „ Да, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР