Кийфър Съдърланд не спира да изненадва почитателите си. 55-годишният актьор,

...
Кийфър Съдърланд не спира да изненадва почитателите си. 55-годишният актьор,
Коментари Харесай

Кийфър Съдърланд стана певец

Кийфър Съдърланд не стопира да изненадва феновете си. 55-годишният артист, трансформирал се в артист - който по-рано този месец издаде третия си студиен албум " Bloor Street " - разкри, че концепцията за осъществявания онлайн е главната мотивация, стояща зад музикалната му кариера, съобщи БГНЕС.

" Правя албуми, с цел да мога да върша турнета. Това е нещото, което в действителност, в действителност ми харесва най-вече. И нещото, за което евентуално бях минимум квалифициран, когато първият ми запис излезе преди съвсем осем години ", сподели той.
Кийфър Съдърланд танцува гол в бар
Кийфър Съдърланд захвърли облеклата по време на нощен запой с Деми Мур. Актьорът от сериала " 24 " дошъл в бар в Калгари, Канада, с к...
Прочети повече
Звездата, притежател на премията " Еми ", който извършва ролята на Джак Бауър в дългогодишния трагичен сериал " 24 ", изясни още, че когато е издал първия си албум, неправилно си е мислел, че работата по телевизионни и кино декори в продължение на десетилетия ще му помогне, когато става въпрос за турне.

„ Кръжахме към този албум и имах някаква странна концепция, че 35 години работа като артист на сцена и пред камера могат да ми оказват помощ при осъществяването на музиката онлайн. И доста сгреших. Беше потресаващо, тъй като пропуснах един главен съставен елемент. Нямам темперамент, зад който да се скрия ва сцената. В никакъв случай не съм Джак Бауър и се оказах пред 400 души, които желаеха история за това от кое място идва тази ария, и то доста персонална история. Можеш да усетиш по какъв начин някой [в публиката] си споделя: " Това се е случвало и на мен! И това е общото сред нас и по тази причина в края на вечерта имаш чувството, че се разбираме и познаваме по-добре, в сравнение с при започване на вечерта. И постоянно, когато това се случва, съм уверен, че вечерта в действителност е била невероятна. Малко е необичайно да издадеш албум, знаейки, че няма да можеш да го представиш на сцена незабавно поради Коронавирус. Но аз съм доста горделив с албума, а времената са такива, каквито са, и това е, което е ", съобщи той в изявление за " The Q Interview " по CBC.

Още от КИНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР