Китайският премиер Си Дзинпин се изказа положително на отношенията със

...
Китайският премиер Си Дзинпин се изказа положително на отношенията със
Коментари Харесай

Китай готов на търговска сделка със САЩ

Китайският министър председател Си Дзинпин се изрече позитивно на връзките със Съединени американски щати в региона на търговията. " Ние работим интензивно, зада не търсим комерсиална война ", означи той.

Китай   желае да реализира краткотрайна комерсиална сделка със Съединените щати, но няма да се поколебае да се отвърне и да се бори, в случай че е належащо, съобщи в петък президентът Си Дзинпин. Това е и първият обществен коментар на китайския водач по отношение на вероятностите за краткотрайна - или " първа фаза " - сред двете страни.

" Когато е належащо, ние ще се съпротивляваме, но работим интензивно, с цел да няма комерсиална война. Ние не сме инициирали тази комерсиална войнискаме ", изяснява той.а и това не е нещо, което желаеме "

В рамките на   срещата с някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър, Си съобщи, че отношенията сред Китай и Съединени американски щати са на кръстопът и са изправени пред някои компликации и провокации, съгласно държавната осведомителна организация " Синхуа ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР