Китайският пазар продължава да разгръща потенциала си за европейските мултинационални

...
Китайският пазар продължава да разгръща потенциала си за европейските мултинационални
Коментари Харесай

Европейските компании се възползват от възстановяването на китайския пазар

Китайският пазар продължава да разпростира капацитета си за европейските мултинационални компании, с последователното си възобновяване от въздействието на пандемията.

През миналата седмица немските автомобилни производители разгласиха оптимистични данни за представянето си на китайския пазар, за разлика от други пазари, където растежът им продължава да бъде невисок. „ Ауди груп “ заяви предходната седмица, че доставките на коли в Китай са се нараснали с 4,4% на годишна база през първите три тримесечия. „ Фолксваген “ също сподели, че китайският пазар, който е неговият максимален, е основен мотор за възобновяване на пазара. Доставките на негови коли в Китай регистрират 3% растеж сред юли и септември, съобщи " Радио Китай ".

Данни на Федерацията на швейцарската часовникарска промишленост демонстрират, че износът на часовници за китайския пазар се е повишил с 10,6% в интервала януари – септември до 1,53 милиарда швейцарски франка (1,67 милиарда долара). 

Френските колоси в производството на потребителски артикули също са се възползвали от мощното търсене в Китай. Така да вземем за пример компания „ Лореал “ е отчела 30% растеж на продажбите през второто тримесечие. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР