Китайският град Ухан, където за първи път се появи новият

...
Китайският град Ухан, където за първи път се появи новият
Коментари Харесай

Ухан - втори пореден ден без случай на COVID-19

Китайският град Ухан, където за първи път се появи новият ковид, регистрира втори следващ ден без случаи на болест. Общо в Китай през днешния ден има нови 39 инфектирани, като всичките са пристигнали от чужбина, заяви здравното министерство.
Италия изпревари Китай по брой инфектирани с COVID-19 в света Рим регистрира 417 смъртни случаи за едно денонощиe
На този декор Италия надмина Китай като най-тежко засегнатата от ковид страна в света. Там бяха регистрирани 427 смъртни случая за едно денонощие. С това общият брой на умрелите доближи 3405 души - със 150 повече от тези в Китай.

Англия от през днешния ден затваря всички учебни заведения и детски градини за неопределен срок, като част от ограниченията за ограничение на епидемията.
Джонсън: Убеден съм, че до 12 седмици можем да кажем „ Сбогом “ на ковид По думите му, в случай че британците съблюдават напътствията на държавното управление, броят на инфектираните ще намалее до края на юни
Според премиера Борис Джонсън в случай че британците съблюдават напътствията на държавното управление, броят на инфектираните ще намалее до края на юни.

„ Определено считам, че можем да обърнем наклонността в границите на идващите 12 седмици, и съм безусловно уверен, че може да кажем довиждане на ковид в тази страна, само че единствено в случай че всички изпълняваме ограниченията, които сме обрисували “, съобщи Джонсън.
Франция чака цялостната карантина за цялата страна да бъде удължена Около 1200 са тежките случаи на ковид сега
Той сподели също, че може да се наложат по-строги ограничения в Лондон, тъй като държавните разпореждания не се изпълнявали прецизно. Джонсън обаче изключи въвеждането на цялостна карантина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР