Китайските власти за гражданска авиация издадоха сертификат за производство на

...
Китайските власти за гражданска авиация издадоха сертификат за производство на
Коментари Харесай

Китай дава зелена светлина за масово производство на първия в света сертифициран eVTOL

Китайските управляващи за гражданска авиация издадоха документ за произвеждане на безпилотния електрически аероплан за транспорт на пасажери с отвесно политане и кацане (eVTOL) EH216-S.

Това е първият в света индустриален документ, който се дава в световната eVTOL промишленост. Той ще способства за всеобщото произвеждане на самолетите eVTOL.

EH216-S, създаден и създаден от основаната в Гуанджоу Ehang, водеща международна компания за софтуерни платформи за градска въздушна подвижност, получи общоприет вид документ от CAAC предходната година.

Самолетът може да се ползва необятно в области като пътническия превоз, въздушните обиколки, въздушната логистика и реагиране при незабавни медицински случаи.

Установени са ясни насоки и документи за всяка стъпка в индустриалната процедура, като се обезпечава цялостна проследимост и надзор на сигурността, с цел да се подсигурява, че всеки аероплан и неговите съставни елементи, излизащи от индустриалната линия, прецизно дават отговор на утвърждения стандартизиран дизайн и условията за сигурност.

Самолетът е висок 1,93 метра и необятен 5,73 метра. Има оптимално тегло при политане 620 кг. Возилото е предопределено да транспортира двама пасажери с багаж. eVTOL е с осем сгъваеми рамена и 16 витла, той може да измине до 30 километра при оптималната скорост от 130 километра в час.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17619Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед15512Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед67887Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед59114Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед117501Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед551426Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181051Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139624Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124576Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед117501Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев4324Ще се състои ли скоро конференция за мир на великите сили  Радко Ханджиев  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР