Китайските лидери приключват седмичен ключов конклав, на който признаха, че

...
Китайските лидери приключват седмичен ключов конклав, на който признаха, че
Коментари Харесай

Китай приключва националния конгрес с оглед на увисналата икономика

Китайските водачи завършват седмичен основен конклав, на който признаха, че е належащо повече, с цел да се съживи мудната стопанска система, изумена от болен жилищен пазар, едва вътрешно търсене и рекордно високи числа за младежката безработица.

Висши длъжностни лица бяха открити за безбройните провокации, пред които е изправен Китай, като признаха, че скромната цел от 5 % напредък няма да бъде лесна и че „ скритите опасности “ дърпат стопанската система надолу.

Но детайлностите за това по какъв начин възнамеряват да се оправят с проблемите са нищожни. Те също по този начин по едно и също време се придвижиха към задълбочаване на пълномощията за справяне със заканите за ръководството им и стегнаха завесата на тайната към основаването на политики, отменяйки обичайна годишна конференция и обещавайки да включат разпореждания за националната сигурност в набор от нови закони.

В понеделник сутринта законодателите се събраха за повече диспути при закрити порти преди заключителната сесия и гласуването н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР