Китайската компания ще продава смартфони под марката Pocophone В САЩ

...
Китайската компания ще продава смартфони под марката Pocophone В САЩ
Коментари Харесай

Xiaomi създава нов глобален бранд

Китайската компания ще продава смарт телефони под марката Pocophone

В Съединени американски щати към този момент е регистриран първият Xiaomi Pocophone с 6,21-инчов екран и двойна съществена камера

Xiaomi, състезател от Топ 5 на пазара за смарт телефони, възнамерява да наложи нов световен бранд. Нещо повече, съгласно някои китайски източници, новата марка може да размени изцяло марката Xiaomi при смарт телефоните.

Китайският производител, който предходната седмица излезе на борсата в Хонконг, е записал в Съединени американски щати комерсиална марка Pocophone. Предполага се, че компанията ще продава под този бранд устройствата си, предопределени за световния пазар.
още по тематиката
Повечето наблюдаващи на пазара чакат Xiaomi да продължи да продава смарт телефони и със личния си бранд, само че има и крайни отзиви, съгласно които компанията ще заложи напълно на новата марка Pocophone.

По-реалистичните упования са, че от името Pocophone ще се възползват единствено премиум устройствата на Xiaomi. Междувременно, компанията записва и устройство с новия бранд за пазара в Съединени американски щати – това е моделът Xiaomi Pocophone с 6,21-инчов екран и двойна съществена камера.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР