Китайската Evergrande Group започна да продава жилища с огромна отстъпка.

...
Китайската Evergrande Group започна да продава жилища с огромна отстъпка.
Коментари Харесай

Китайски строителен гигант пуска промоция на евтини жилища. Какво цели?

Китайската Evergrande Group стартира да продава жилища с голяма отстъпка. 12 процентното понижение на цената важи за доста жилища и идва малко преди 7-те почивни дни към китайската Нова година.

Освен промоционалната цена, третата най-голяма компания по продажби в Китай е подготвила и още отстъпки, измежду които и предплатено заплащане на вноски.

Evergrande, която е благосъстоятелност на един от най-богатите хора в страната - Хуи Ка Ян, може да срещне компликации на пазара на недвижими парцели поради строгите ограничавания на локалните управляващи за закупуване на жилища и опцията за понижаване на достъпа до заеми.

Според специалисти дейностите на строителната компания са опит да се угоди на държавното управление, решено да охлади цените на жилищата, преди от дълго време подготвяния проект на компанията за излизане на борсата на континента.

" По всяка възможност те търсят политическо преимущество, с цел да ускорят стартирането на акции от най-голям клас ", съобщи Реймънд Ченг, шеф изследване на имотния пазар в Хонконг и Китай в CIMB Securities.

От своя страната Evergrandeзаяви, че промоцията е поради празничния интервал, когато продажбите са по-слаби.

В записка под линия една от изявленията в обществените медии, рекламиращи офертите, твърди: " Инвестициите в акции не са надеждни, закупуването на парцел се оказва по-добро! "

Падащите акции са нещо добре познато на Evergrande - скъпите бумаги на компанията спаднаха с 21% през тази година след необикновен напредък през 2017 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР