Китайска лунна мисия доказа, че американците са кацали на Луната.

...
Китайска лунна мисия доказа, че американците са кацали на Луната.
Коментари Харесай

Китайска лунна мисия доказа, че американците са кацали на Луната

Китайска лунна задача потвърди, че американците са кацали на Луната. Представяме ви фотография на мястото на кацане на Аполо 15 (Apollo 15), снимана от китайската лунна задача Чанг’e 4 (Chang’e 4).На фотографията по-долу – тъмният район вляво кореспондира с местоположението на лунния модул, а районът вдясно – с местоположението на лунохода. На 1-ви октомври 2010 година, Китай изстрелва към Луната орбиталната задача Чанг’e 4. Роботизираният уред влиза в окололунна орбита на 6-ти октомври същата година и я напуща на 8-ми юни 2011-та година, с цел да се насочи към близкоземен метеорит.В рамките на главната научна задача Чанг’e 4 снима повърхността на Луната, като фотосите служат за основаването на детайлна лунна карта.

 Снимка на мястото на кацане на спускаемия модул на Аполо 14, снимана от китайската лунна задача Чанг’e 4
Снимка на мястото на кацане на спускаемия модул на Аполо 14, снимана от китайската лунна задача Чанг’e 4 През 2012-та годинаq Китай публично обнародва картата от Чанг’e 4. Новинарската организация Синхуа оповестява (за информация ТУК), че са открити следи от астронавтите на американската лунна стратегия Аполо. Информацията е обявена от откривателя Ян Чжун, който е водещ академик към китайската лунна стратегия.Въпреки смелото изказване, към 2012-та година, китайците към момента не са разгласили всички сурови изображения, получени от Чанг’e 4. Наскоро обаче, това се е случило, оповестяват консуматори на форума Apollohoax.net (за информация ТУК).
Електронен списък на фотосите е оповестен на уеб страницата moon.bao.ac.cn, само че за достъп е нужна регистрация и също така скоростта на събаряне е много мудна. Има и още един “бонус ” – огромна част от менютата са на китайски език. Това не е отказало запалянковците, които са желали да прегледат в детайли фотосите от орбиталната лунна задача на Китай.Четете още: Как да сме сигурни, че лунните кацания са истина? Камерата на Чанг’e 4 е много по-слаба от тази на актуалната задача Лунър Риконисънс Орбитър на Съединени американски щати. Ако американската задача може да открива обекти на Луната с размер от няколко десетки сантиметра, резолюцията на камерата на Чанг’e 4 е към метър на пиксел.Въпреки това, на горепосочените фотоси, които са извлечени и в допълнение обработени от запалянковци, ясно се виждат следи, кореспондиращи на местоположенията на спускаемите апарати, оповестени публично от НАСА.Разбира се, китайците не се съмняват в достоверността на програмата Аполо.В началото на 2018-та година китайските учени и експерти са употребявали сполучливо лунните отражатели, оставени от астронавтите на задача Аполо 15. По материали на Светослав Александров, cosmos.1.bg.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР