Китай възобновява обработката на визи за чужденци от десетки страни,

...
Китай възобновява обработката на визи за чужденци от десетки страни,
Коментари Харесай

Китай допуска само чужденци, ваксинирани с китайска ваксина

Китай възобновява обработката на визи за чужденци от десетки страни, само че единствено в случай че са били имунизирани против с ваксина китайско произвеждане. Това оповестява вестник The Guardian, представен от БГНЕС.
Това решение повдигна редица въпроси, защото имунизациите на Китай не са утвърдени в доста от страните, от които е позволено да се пътува. В същото време няма да бъдат одобрявани непознати ваксини, създадени другаде, в това число тези, утвърдени от Световната здравна организация.
 Ново китайско лекарство с антитела за лекуване на COVID-19 бе утвърдено за приложимост в Европа и Съединени американски щати Ново китайско лекарство с антитела за лекуване на COVID-19 бе утвърдено за приложимост в Европа и Съединени американски щати
Ново китайско лекарство с антитела за лекуване на COVID-19 бе утвърдено за приложимост в незабавни случаи от регулаторните орани в Европа и Съединени американски щати...
По време на пандемията Пекин забрани значително несъществените пътувания в Китай. Възобновяването на пътуванията е основен мотор за икономическото възобновяване и доста страни разискват деликатно основаването на мрежи или взаимно приети паспорти за имунизация, защото ползват вътрешно разпространяване на ваксини.
Съобщенията, направени тази седмица от китайските посолства в към 20 страни, се разграничават леко за всяка страна, само че главно дават обещание връщане към обработката на визите за някои групи жители, тъй че да се възобнови „ обменът сред хората по избран ред “.
Засега се позволява пътуването на чужденци от Хонконг, Съединени американски щати, Англия, Индия, Австралия, Ирак, Тайланд, Хърватия, Израел, Пакистан и Филипините. Всички кандидатстващи за визи би трябвало да са с сложени две дози от имунизацията или една доза, сложена минимум 14 дни преди пътуването. Задължителното условие е имунизацията да е една от създадените в Китай. Все още важат негативните проби за Коронавирус и разпоредбите за карантина.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР